top of page

​Massive Monday Webinar - Wanneer iedereen een nieuwe baan wil!

Massive Monday 2022

Gratis Webinar 29 dec/5 jan 19:45-20:45. Verandering in je loopbaan voor meer geluk! Massive Monday, wanneer iedereen een nieuwe baan wil!

De eerste maandag van het jaar noemt de recruitment wereld 'massive monday'. Dit is dé dag dat er een flinke piek is aan mensen die eindelijk verandering wil en hierdoor nieuwe vacatures zoekt. We zijn massaal toe aan een nieuw leven en meer (werk)geluk en rond deze tijd van het jaar voel je de motivatie om hier wat aan te doen. We gaan massaal solliciteren, een nieuwe opleiding/cursus starten of een coachingstraject aangaan om meer uit jezelf te halen. De feestdagen en de inleiding van een nieuw jaar geven aanleiding tot stilstaan en reflecteren en we komen dan bij onze vergeten ambities en dromen uit. And then it's gone... Zo snel als dit verlangen opkwam verdwijnt dit ook weer in de loop van januari, volgens de cijfers. Na 'massive monday' vervallen we weer in onze oude comfortzone en ploeteren we door op de automatische piloot en nemen we genoegen met een 6je. Vervolgens verzeil je weer in de dagelijkse sleur van achter de feiten aanlopen, to do lijstjes, geldzorgen, vermoeidheid en andere hectiek. Onze ambitie is verdreven naar de achtergrond en de motivatie tot veranderen is uitgeput. En voor je het weet is het weer een jaar later en opnieuw 'massive monday'!

Hoe lukt het je dit jaar wel? Day one or one day? Op dag één van het jaar willen we dus verandering. We moeten dan écht besluiten dat het anders moet en daar de juiste acties aan koppelen zodat je je doelen haalt. Tegenslag hoort erbij, twijfelen hoort erbij als je maar in beweging blijft. We gaan voor helderheid en focus voor bewuste keuzes. Maak een helder stappenplan met concrete (sub)doelen om eenvoudig je dromen waar te maken.


Jouw uitnodiging voor een gelukkig leven! Stel het niet nog een jaar uit! Ik nodig je uit om je ambitie, verlangens en motivatie voor 2022 te vertalen naar concrete stappen zodat ook jij je loopbaandoelen haalt. Hierdoor groei je in zelfvertrouwen, kracht en geluk! In de massive monday webinar leer jij:

  1. Waarom veranderen zo lastig is en hoe het wel op een simpele manier lukt

  2. Wat je ambities zijn en wat je motiveert zodat je kiest vanuit je hart en niet alleen vanuit je hoofd

  3. Wat de meeste mensen tegenhoudt om hun ambities waar te maken. En hoe je eenvoudig je blokkades overstijgt

  4. Hoe je effectief kan heroriënteren binnen je loopbaan. Zodat je nieuwe mogelijkheden ziet en niet meer vast loopt

  5. Hoe je een concreet stappenplan maakt zodat je ambitie werkelijkheid wordt op een tastbare manier.10 weergaven0 opmerkingen

Bình luận


bottom of page