top of page

Loopbaancoaching voor medewerkers 

talentontwikkeling, duurzame inzetbaarheid,  personeelsbehoud, performance management, van werk naar werk, re-integratiebegeleiding, uitval, burn-out, jobcrafting, coaching on the job, outplacement & mobiliteit, mentaal welzijn, werkgeluk!

energie krijgen van werk reintegratie coach haarlem.jpeg

Coaching & advies voor medewerkers 

 

Beste werkgever,

Als BSc psycholoog en loopbaanadviseur bied ik mijn diensten aan om uw medewerkers te helpen bij hun persoonlijke en professionele groei. Werkgeluk en mentaal welzijn zijn onmisbare aspecten voor een gezonde en productieve werkomgeving en daarom wil ik graag bijdragen aan de ontwikkeling van uw medewerkers.

In onze samenwerking zetten we stappen om uw medewerkers verder te helpen, of het nu gaat om talentontwikkeling, performance management, mentaal welzijn of het vinden van een nieuwe uitdaging op de arbeidsmarkt. Mijn trajecten zijn op maat en gebaseerd op een uitgebreid intakegesprek. Daarbij zullen we samen met u als werkgever bepalen wat het beste aansluit bij de specifieke situatie van uw medewerker. Mijn diensten omvatten:

  1. Re-integratiebegeleiding: gericht op herstel tijdens uitval (burn-out, overspanning, psychische klachten).

  2. Arbeidsmobiliteit: Outplacement/ werk naar werk/ mobiliteitsbegeleiding voor duurzame inzetbaarheid.

  3. Coaching: Talentontwikkeling/ performance management/ persoonlijke ontwikkeling/ mentaal welzijn.

Bij re-integratiebegeleiding is het belangrijk om begeleiding in te zetten bij uitgevallen medewerkers, zodat er voldoende bewijslasten worden gevormd voor betrokken partijen zoals UWV. Mentaal welzijn is hoog in het vaandel en ik draag graag mijn steentje bij door coaching op loopbaan en levensloop.

Met arbeidsmobiliteit bieden we ondersteuning bij het vinden van de volgende stap voor duurzame inzetbaarheid, het vinden van een nieuwe uitdaging op de arbeidsmarkt.

Tot slot helpen we bij coaching bij talentontwikkeling, performance management en persoonlijke ontwikkeling, met aandacht voor mentaal welzijn. Daarbij zullen we werken aan psychologische gedragspatronen, zoals grenzen aangeven, pleasen, bewijsdrang, faalangst en perfectionisme.

Laat uw medewerkers zich blijvend ontwikkelen en biedt hen de ondersteuning die ze nodig hebben voor hun toekomstperspectief. Boek nu een kennismaking en ervaar wat ik voor uw organisatie kan betekenen.

Voor wie?

Ik bied loopbaantrajecten aan voor alle medewerkers, met een speciale focus op jongvolwassenen (20-39 jaar). Millenials en Gen-Z hebben een unieke mentaliteit en benadering ten opzichte van werk, wat soms tot uitdagingen kan leiden voor werkgevers. Ik ben expert in deze doelgroep en bied begeleiding om het potentieel van deze groep te ontwikkelen en te optimaliseren op het gebied van werkethiek, skills, mindset en persoonlijke groei. Ik sluit aan bij deze groep en bied gerichte adviezen aan werkgevers.

Loopbaan llifecoach Haarlem online amsterdam baan zoeken werk zoeken jobcoach loopbaanadvi

Wat zijn de resultaten?

Met mijn coaching en adviesdiensten voor uw medewerkers kunt u rekenen op resultaten op verschillende gebieden, zoals:

Verbetering van mentaal welzijn: Onze samenwerking is gericht op het verbeteren van het mentale welzijn van uw medewerkers, wat bijdraagt aan een gezonde en productieve werkomgeving.

Persoonlijke en professionele groei: Door coaching op het gebied van talentontwikkeling, performance management en persoonlijke ontwikkeling zullen uw medewerkers zich blijvend ontwikkelen.

Duurzame inzetbaarheid: Door onze ondersteuning bij arbeidsmobiliteit helpen we uw medewerkers bij het vinden van een nieuwe uitdaging en bij het behoud van duurzame inzetbaarheid.

Re-integratie: Bij re-integratiebegeleiding werken we samen aan herstel bij uitval, zoals bij burn-out, overspanning of psychische klachten.

Verbeteren van psychologische gedragspatronen door coaching: Tijdens coaching zullen we ook werken aan verbetering van psychologische gedragspatronen, zoals grenzen aangeven, pleasen, bewijsdrang, faalangst en perfectionisme.

Boek nu een kennismaking en ontdek hoe uw medewerkers zich kunnen blijvend ontwikkelen met mijn diensten. 

Visie en missie van de Munck Coaching

Als Noloc gecertificeerd loopbaanprofessional en BSc psycholoog begeleid ik mensen bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Het is mijn doel om de authentieke kracht van de gecoachte te activeren door zijn of haar talenten te ontdekken en vertalen naar de werkomgeving en de arbeidsmarkt. Ik haal mijn enthousiasme uit het zien van resultaten bij de gecoachte, door hen bewust te maken van hun denken, voelen, handelen en communicatie en de impact daarvan op zichzelf en anderen.

Door gericht gebruik van methodieken, gesprekstechnieken en opdrachten, zal de gecoachte groeien in zelfvertrouwen, zelfinzicht, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling. In mijn coachingstraject richten we ons niet alleen op de loopbaan, maar ook op de levensloop van de gecoachte, zodat zij met een glimlach naar zijn of haar werk kan gaan en tegelijkertijd het leven kan creëren dat ze echt wil leven.

Ik werk altijd met duidelijke coachingdoelen en rapporteer daar aan het einde van het traject op. Als BSc psycholoog en coach heb ik met veel plezier en voldoening honderden mensen gecoacht en hen de juiste stappen geholpen te zetten in hun loopbaan.

Schermafbeelding 2021-12-27 om 15.00.21.png

Ramon de Munck
BSc psycholoog en Noloc loopbaancoach

36 jaar, uit Haarlem
ramon@demunckcoaching.com

De munck coaching haarlem amsterdam review.png
bottom of page