top of page

The Barefoot Dutchman: Mentaal Gezonde Mannen. De Succesformule!


Luister naar het fascinerende verhaal van Anton Nootenboom, ook wel bekend als The Barefoot Dutchman. Als ex militair trotseert hij Australië en de Himalaya op blote voeten, niet alleen om geld in te zamelen, maar ook om aandacht te vragen voor de mentale gezondheid van mannen. En terecht, want de cijfers zijn schokkend - zelfmoord treft mannen maar liefst 75% vaker dan vrouwen.


Ook ik ken genoeg mannen die worstelen met mentale problemen en ik ben er zelf ook wel bekend mee. Daarom is het de hoogste tijd om te ontdekken hoe we hiermee om kunnen gaan en welke tools ons helpen onze mentale gezondheid te verbeteren.


Ontdek ook hoe mannen en vrouwen een gezonde dynamiek kunnen behouden en in balans blijven met hun eigen unieke mannelijke en vrouwelijke energie. Juist in een tijd waarin de nadruk ligt op gelijkheid.


Anton organiseert nu workshops en retraites gericht op persoonlijke groei, met een sterke nadruk op het uiten van emoties en ademsessies. Bovendien heeft hij een inspirerend boek geschreven en werkt hij alweer aan zijn volgende project. Benieuwd naar zijn volledige verhaal? Luister naar de podcast en laat je verrassen!

45 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page