top of page

GRATIS: 'The Career Discovery Toolkit'
Ontdek jouw pad naar een betekenisvolle loopbaan & bereik jouw loopbaandoelen in no-time!

writing woman zelfhulptool loopbaan.jpeg

Waarom deze Career Discovery Toolkit?

Ik geef deze doeltreffende toolkit voor loopbaanoriëntatie gratis weg omdat ik sterk geloof in de waarde van loopbaanontwikkeling en het ontdekken van 'je eigen geluid.' 

Het is mijn missie om jou te ondersteunen bij het ontdekken van jouw eigen geluid en te helpen bij het creëren van een zinvolle en succesvolle loopbaan, zodat jij kunt excelleren en realiseert wat je echt verlangt.

Inhoud van de gratis toolkit: Ontdek wat je écht wilt, wat je kunt en wie je bent in slechts 3 stappen!

 

  1. Talenten ontdekken: Dit is de top van de piramide en gaat over het ontdekken van wat je goed kunt en waar je plezier in hebt. Dit is het uitgangspunt voor het onderzoeken van je loopbaanmogelijkheden en de stap naar het creëren van een bevredigende en succesvolle carrière.

  2. Drijfveren ontdekken: Dit is de volgende stap in de piramide en gaat over het ontdekken van wat je aanzet tot actie en motivatie. Het bepalen van je drijfveren is belangrijk omdat je dan bewust keuzes kunt maken die in lijn zijn met wat jij belangrijk vindt en waar je energie van krijgt.

  3. Kernwaardes ontdekken: Dit is de onderste laag van de piramide en gaat over het bepalen van wat jij belangrijk vindt in je loopbaan en in het leven in het algemeen. Dit is de kern van je persoonlijkheid en de basis voor de richting die je wilt uitgaan in je loopbaan.

Door deze drie onderdelen van talenten, drijfveren en kernwaardes te ontdekken, creëer je inzicht in jezelf en kun je bewust keuzes maken in je loopbaan. Dit zorgt voor bevredigend en succesvol werk dat past bij wie jij bent en waar je naar verlangt.

piramide.png
Download jouw gratis 'Career Discovery Toolkit'

Klik hier om te downloaden

Schermafbeelding 2021-12-27 om 15.00.21.png

Veel succes,

Ramon de Munck

Toegepast psycholoog, Noloc gecertificeerd loopbaanadviseur & coach

bottom of page