top of page
Welke baan past bij mij baankeuze.png
Start hier jouw gratis loopbaantest en ontdek wat je wél enthousiast maakt. 
beste coach nederland.png

Als je dit leest als jongvolwassene, dan sta je wellicht op een kruispunt in je leven.

Je hebt gestudeerd en enkele banen op je cv maar het gevoel bekruipt je dat je iets mist! Je wil iets doen waar je écht gelukkig van wordt. Maar wat?

 

Herken je dat...?

 1. Je hebt gestudeerd en hebt al meerdere banen gehad, maar toch knaagt er iets. Je mist voldoening en betekenis in je werk. Elke dag voelt als een sleur, en je vraagt je af of er niet iets beters voor jou is.
   

 2. Je voelt een innerlijke onrust en een gebrek aan vervulling: Ondanks dat je succesvol lijkt te zijn in je carrière, voel je innerlijk een onrust. Je vraagt je af of dit het nu is, of er niet meer is dan alleen een baan die je materiële zekerheid biedt. Je verlangt naar een diepere betekenis en voldoening in je werk, iets wat echt resoneert met wie je bent en wat je belangrijk vindt.
   

 3. Je zit vast in een carrièrepad dat niet bij je past: Je hebt het gevoel dat je op een verkeerd carrièrepad zit. Misschien ben je door externe druk, verwachtingen van anderen of de gedachte aan financiële stabiliteit in deze richting beland. Maar diep van binnen weet je dat dit niet is waar je hart ligt. Je verlangt naar een carrière die beter aansluit bij je ware passies, interesses en waarden.
   

 4. Je worstelt met de druk en vermoeidheid van conventionele banen: De stress, prestatiedruk en vermoeidheid van je huidige baan zijn overweldigend. Je voelt je geleefd en uitgeput. Je wilt een carrière waarin je energie krijgt en waarin je kunt floreren in plaats van overleven.
   

 5. Je betaalt netjes je huur, rekeningen en hebt leuke uitjes. Maar je voelt dat er iets ontbreekt in je loopbaan.
   

 6. Je hebt het gevoel dat je jouw eigen geluid nog niet hebt gevonden: Ondanks al je inspanningen voel je je niet voldaan in je werk. Je bent jaloers op mensen die al vroeg hun passie en droombaan hebben gevonden. Je verlangt ernaar om jouw eigen unieke bijdrage te ontdekken en te leven, maar je hebt nog niet gevonden waar je écht gepassioneerd over bent.
   

Jij bent een afwijker!

Wijk af van de norm. De norm, gekenmerkt door conventionele banen en de ratrace van het moderne leven, brengt vaak hoge niveaus van stress met zich mee. Het najagen van traditioneel succes, de constante druk om te presteren en de verwachtingen van anderen kunnen leiden tot chronische stress en uitputting. Het is alsof we gevangen zitten in een eindeloze cyclus van stress en burn-out.  Je wil hiervan afwijken en werk dat zinvol, waardevol en betekenisvol is, voor jou en de wereld om je heen. Laat je eigen geluid horen en maak bewuste keuzes vanuit jezelf. 

Als je jezelf herkent in een of meerdere van deze punten, dan is het tijd om actie te ondernemen en jouw eigen geluid te ontdekken. Maak NU de loopbaantest voor afwijkende denkers en zet de eerste stap naar een betekenisvolle en bevredigende carrière!

Vrolijke jonge meid

Jamie: “Ik ben altijd jaloers geweest op mensen die heel vroeg precies wisten wat hun passie en droombaan is. Toen ik 32 was wist ik het nog steeds niet, heel frustrerend. Inmiddels heb ik dankzij Ramon mijn passie gevonden: NGO's helpen met impactvolle communicatieplannen.

Wie leeft zoals het hoor, hoort zijn eigen geluid niet meer!

Het is mijn passie jou je eigen geluid te laten ontdekken, zodat ook jij doet wat je het liefste doet!

Klaar om gehoor te geven aan je eigen geluid? 561 young professionals gingen je al voor.

Maak vandaag de loopbaantest voor afwijkers zodat morgen de leukste dag op je werk wordt!

Wie is de afwijker die voor impact gaat?

Jij bent iemand die niet alleen kijkt naar een specifieke functie of vacature, maar ook naar het bedrijf achter deze baan. Je let op een duidelijke missie, bedrijfscultuur en gelijkgestemde collega’s, zodat je samen de wereld een klein beetje mooier maakt. Misschien wil je zelf wel iets opzetten of aanhaken bij ondernemers met dezelfde visie, zodat jij op je eigen manier impact maak.

De test helpt je om te doen wat je moet doen om te zijn wie je wil zijn! Maak plaats voor jezelf! Zodat je vanuit al je talenten, drijfveren, passies en krachten impact maakt. Zodat je een heldere focus hebt, een doel voor ogen hebt, authentieke keuzes maakt en jij je unieke bijdrage leeft!

 

Ontdek in de loopbaantest voor afwijkers:

 1. Ontdek wat jouw talenten, drijfveren en passies zijn.

 2. Krijg inzicht in wat jou voldoening en geluk geeft.

 3. Word wie je wilt zijn! Maak plaats voor jezelf en creëer impact met al jouw potentieel.​

 4. Ontdek je eigen geluid en laat jouw unieke bijdrage schitteren. 

Schermafbeelding 2021-12-27 om 15.00.21.png

Veel succes met de test!

Vriendelijke groet,

Ramon de Munck

Bsc psycholoog, loopbaanadviseur & coach

Schermafbeelding 2022-01-05 om 16.01.06.png
Schermafbeelding 2022-01-05 om 16.01.37.png
Start hier jouw gratis loopbaantest en ontdek wat je wél enthousiast maakt. 
bottom of page