top of page

Hoe ontsnap je het Twintigersdilemma?

Geen werk zonder ervaring, geen ervaring zonder werk?


Als je dit leest als twintiger (of dertiger), dan sta je onder hoge druk van een snel veranderende maatschappij. Je gaat een nieuwe levensfase in en je wil je mooiste leven vormgeven. Je hebt net een studie gedaan of ben nog bezig aan een studie of master en vraagt je af wat je verder met je leven wil doen.


Misschien heb je al een paar tijdelijke contracten gehad maar mist er vastigheid en zingeving. Twintigers willen immers maatschappelijke impact maken in hun loopbaan. Het is tijd om carrière te maken, relaties aan te gaan en een fijne woonplek te fixen. Maar er zijn zoveel prikkels, opties en meningen wat veel ruis geeft in dit onzekere proces.


Ik heb een gratis online test ontwikkeld voor twintigers (en begin dertig) om te kijken waar je staat binnen het 'twintigersdilemma'! Deelnemers krijgen gratis en persoonlijk feedback + praktische tips op hun testuitslag zodat je kan ontsnappen aan het twintigersdilemma! Doe de test en maak een simpele stap in jouw loopbaan en misschien wordt 'morgen' wel de leukste dag op je werk!
44 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page