top of page

JAN GEURTZ #2 Persoonlijke Ontwikkeling, Hoe Doe Je Dat? Deel 2Jan Geurtz in geuren en kleuren! Vorige week reisde ik af naar de Veluwe om een inspirerend gesprek met Jan Geurtz te voeren. Ik was als een kind zo blij omdat ik er al zo lang naar uitkeek! Als coach en als mens heb ik er superveel aan gehad en ik weet zeker dat jij er ook mega veel inzichten uit gaat halen!


Door deze podcast met jan Geurtz leer je je innerlijke wereld beter begrijpen zodat jij jezelf vanuit rust en acceptatie kan benaderen. Hoe werkt je ego? Waarom wil jij je altijd goed voelen? Hoe ga je om met emoties? Wat is bewustzijn? Hoe werkt je zelfbeeld? Wie ben je in werkelijkheid en hoe kan jij je persoonlijk ontwikkelen zodat je meer zingeving ervaart? Kortom, hoe kan je lekker jezelf zijn?! Voor de psychologen en coaches: Jan Geurtz vertelt ook over het grijze gebied tussen psychologische en de spirituele ontwikkeling en hoe veel therapievormen op de spiritualiteit zijn gebaseerd.


Welkom mij te volgen op:


Andere gasten in de Podcoach serie:


41 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page